– Jeg hadde alle viktige dokumenter i lommen

Stine stod på Posten og fikk ikke hentet ut pakke i mannens navn. Da husket hun at hun hadde mannens pass med seg i lommen – lastet opp i hennes digitale safe!

Når Stine Fiksdal og hennes datter gikk på butikken for å hente ut pakken som datteren hadde gledet seg til å få, glemte de å ta med fullmakt. Pakken var nemlig bestilt i mannens navn. På butikken fikk de beskjed om at pakken ikke kunne utleveres ettersom de ikke hadde medbragt fullmakt. Med en fortvilet 15-åring ved hennes side, spurte butikkmedarbeideren om Stine hadde noe legitimasjonsbevis fra hennes mann.

Det hadde hun! I Stine sin digitale safe hadde hun lastet opp bilde av passet til alle i familien, inkludert hennes mann. Dermed tok hun frem mobiltelefonen, logget inn i Lifeplanner-safen og viste frem bildet av passet. I prinsippet må man ha fullmakt for å kunne hente ut pakker for andre, men heldigvis godtok den ansatte bildet av passet som gyldig bevis. Stine fikk hentet ut pakken og datteren ble fornøyd.

– Det er ekstremt praktisk at man kan ha alle dokumentene sine tilgjengelig der og da.
Stine Fiksdal

Gründerne av den digitale safen, Lillian van Cuillenborg og Kathleen Meling, mener at det er nettopp slike problemer safen kan løse.

– Målet med den digitale safen er at den både skal være et nyttig verktøy i hverdagen, og en sikkerhet for dine nærmeste dersom noe skulle skje med deg. Med din viktigste informasjon samlet på ett sted, trygt lagret bak BankID, har du og dine nærmeste enkel tilgang uansett hvor dere er i verden.”
– Kathleen Meling, Co-Founder og CTO i Lifeplanner

Alle kan ha sin viktigste informasjon med seg i lommen. Tipset til Stine er enkelt: ta bilde av det du ønsker og last bildet rett opp i en digitale safe ved hjelp av mobiltelefonen din.

Hvorfor bruke en digital safe?

Når du først står i en situasjon der du trenger tilgang til viktig informasjon, så er det for sent å laste det opp – det viser Stine sin historie! Det er derfor lurt å være føre var, og dokumentere din viktigste informasjon allerede i dag, og dele den med noen du er glad i.

Vil du prøve ut en digital safe? Den gjør at du kan ha alle dine viktigste dokumenter med deg – rett i lommen. Du får én måned gratis prøveperiode med Lifeplanner, så du kan se hva du syns!

Du vil også kanskje like