Kampanjevilkår

Vilkår for kampanje i november 2021

KAMPANJEVILKÅR – 2 for 1

ARRANGØR
Arrangøren for kampanjen er Lifeplanner AS, heretter omtalt som «Lifeplanner»/«vi»/«våre». Lifeplanner leverer en digital safe til sine kunder, der de sikkert kan lagre og dele informasjon, og lese råd og tips.  

KAMPANJEPERIODE
Med kampanjeperiode menes den perioden man kan opprette Lifeplanner-konto som gir mulighet til å gi bort ett år med gratis Lifeplanner-konto til en ny kunde av Lifeplanner. Kampanjen er planlagt å vare frem til den 31.11.2021. Lifeplanner forbeholder seg retten til å avslutte eller midlertidig stanse kampanjen med gyldig grunn. Dette gjelder spesielt hvis kampanjen ikke kan gjennomføres behørig eller ikke lenger kan garanteres på grunn av juridiske eller materielle årsaker.  

HVORDAN KAMPANJEN FUNGERER
Ved å delta i kampanjen vil du som kunde få tre måneder gratis prøveperiode på standard safe. Når du oppretter en konto hos Lifeplanner vil du få mulighet til å gi bort ett år gratis abonnement på safe til en som ikke allerede er eller har vært kunde hos Lifeplanner. Etter prøveperioden må du legge inn betalingsinformasjon for å gå over til et abonnement på standard safe dersom det er ønskelig. Etter gratisperioden for safen du ga bort, må vedkommende legge inn betalingsinformasjon for å gå over til et årsabonnement på standard safe dersom det er ønskelig. Dere kan begge når som helst avslutte deres abonnement, uten at den andres abonnement blir påvirket av dette.  

KRITERIER FOR DELTAGELSE
For å delta i kampanjen må du opprette en konto hos Lifeplanner senest den 31.11.2021. Det er ikke mulig å delta i kampanjen med kontoer opprettet etter denne dato. For å kunne opprette en konto hos Lifeplanner må du ha norsk BankID, og dette er derfor også et vilkår for å kunne delta i kampanjen. Det er kun nye brukere som kan delta i kampanjen, og du kan ikke delta i kampanjen dersom du er eller har vært kunde hos Lifeplanner tidligere. Dette gjelder både de som gir bort og de som mottar gratis abonnement i ett år.

Kampanjen gjelder kun kontoopprettelser som gjøres fra kampanjesiden på nett eller ved å følge en av kampanjelenkene, slik at kontoregistreringer er knyttet til kampanjen. Kampanjen er tidsbegrenset og gjelder ikke kontoopprettelser som gjøres før eller etter kampanjeperioden.

For å kunne delta i kampanjen må deltakerne ha tilgang til Internett og følge fremgangsmåten som er beskrevet. Det finnes ingen alternative måter å delta på (post, telefon eller annet). I tillegg må deltakeren oppfylle vilkårene for å kunne opprette en Lifeplanner-konto og godta våre brukervilkår, se våre brukervilkår her.

Hver bruker kan bare opprette konto som gir mulighet til å dele ut ett år gratis abonnement en gang i løpet av kampanjeperioden. Lifeplanner forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å eliminere eller diskvalifisere deltakere Lifeplanner mener bryter disse vilkårene eller ånden som denne kampanjen drives etter (inkludert (men ikke begrenset til) situasjoner som kommunikasjon av opplysninger som er assosiert med banning, uærlighet eller er villedende informasjon).  

SPØRSMÅL
Hvis du har spørsmål til kampanjen kan du henvende deg til hello@lifeplanner.no.   

ANNET/DIVERSE
Lifeplanner forbeholder oss retten til å endre vilkårene for kampanjen under hele kampanjeperioden. Det er i din egen interesse å alltid sjekke vilkårene og betingelsene for deltakelse før du benytter tilbudet, og vi oppfordrer deg alltid til å sette deg inn i våre vilkår og betingelser. Det viktigste finner du i våre brukervilkår, personvernerklæring og i vilkårene for kampanjen.

Så langt det er tillatt ifølge loven, skal hverken Lifeplanner, våre tilknyttede selskaper eller partnere holdes ansvarlige for noe tap eller skade som oppstår som et resultat av deltakelse i kampanjen.

Lifeplanner forbeholder seg retten til å verifisere alle kontoopprettelser opp mot kampanjevilkårene.